Over mij

Mijn naam is Esther Stoffels. Ik ben geboren te Amsterdam en opgegroeid in Renkum. Op dit moment woon en werk ik in Benschop in de omgeving van Utrecht.

Voordat ik bij massage uitkwam heb ik Italiaans gestudeerd en een gedeelte van de opleiding ambachtelijk schoenmaken gevolgd. Door omstandigheden ben ik in aanraking gekomen met veel verschillende therapieën. Gaandeweg kwam ik er achter dat ik graag met mijn handen én met mensen werk.

Mijn interesse voor een gezonde levensstijl heb ik al van jongs af aan. Zowel een gezond lichaam als een gezonde geest, en dan vooral de balans en de wisselwerking tussen deze twee, trekken mijn aandacht. Ik probeer dan ook om mezelf zo breed mogelijk te blijven ontwikkelen. Natuurlijk op het vlak van massage, maar ook op het vlak van muziek, voeding, kunst, culturen, oosterse geneeswijzen en meer.

Mijn visie is dat elk mens natuurlijk uniek is, en daarbij hoort dat ieder individu andere behoeften heeft. Verschillende behoeften aan eten, drinken, slaap, beweging, aanraking etc.. Op grond hiervan is ook elke massage bij elk persoon verschillend, er is geen vaste vorm.

In 2019 heb ik de basis vak opleiding voor Chinese geneeskunde afgerond aan de Qing – Bai academie. Op dit moment ben ik TuiNa therapie (Chinese Medische massage) aan het studeren aan de Bo-Yi Academie. Wanneer ik in 2021 deze opleiding heb afgerond kunt u bij me terecht voor een TuiNa therapie behandeling. Tevens zal ik in maart 2020 Chinese stoelmassages aanbieden.