Massages

Chinese Ontspanningsmassage – Deze massage is zoals het woord al aangeeft bedoeld om te ontspannen. Vanuit de Tuina therapie (Chinese Medische Massage) worden er technieken gebruikt om de Qi (en het bloed) weer vrij te laten stromen door het lichaam. Ervaar verlichting bij oa (pijn)klachten, stress, slaapproblemen, stijve spieren of gewrichten, spanning in nek, schouders en hoofd, vermoeidheid, prikkelbaarheid, veel piekeren en concentratieproblemen.

Zwangerschapsmassage – Tijdens de zwangerschap veranderd er in een korte periode heel veel in je lichaam. Onder invloed van hormonen veranderen je spieren en gewrichten om ruimte te maken voor je kindje en je voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen leiden tot tal van klachten; vermoeidheid, hoofdpijn, lage rugpijn, tinteldende benen/ vermoeide benen, misselijkheid, stemmingswisselingen, slecht slapen… Een massage kan hierbij verlichting geven, ook wanneer je geen last hebt van zwangerschapskwaaltjes is het heerlijk om even te ontspannen en een moment van rust voor jezelf te hebben.

Wilt u meer weten over bovengenoemde massages? U kunt me altijd mailen: info@esthermassage.nl

Chinese stoelmassage – Vanaf Maart 2020 kunt u bij me terecht voor een Chinese stoelmassage. Ook te boeken door bedrijven, of op locatie bij speciale gelegenheden en/of festivals.

Volg ons op